Aki bútorlapot szeretne vásárolni, különböző bútorlap márkák közül válogathat, minden egyes márkának megvannak a maga sajátosságai. Az alábbiakban a négy legnépszerűbb bútorlap márkák kerülnek áttekintés alá.

Interspan


Az Interspan márka közel fél évszázada alakult, ám kezdetben csak natúr faforgács lapokat gyártott. Azután, az igények növekedésének ütemében mára eljutott a laminált és egyéb faforgács lapokig, melyek a legkorszerűbb technológiákkal készülnek. Az Interspan saját anyag és színmintákkal rendelkezik, melyek kizárólag a saját termékeikre vonatkoznak a bútorlap márkák közül.

Kronowood


Szinte felsorolni is nehéz, hogy a Kronowood magyarországi képviselete milyen széles termékválasztékkal rendelkezik bútorlapok tekintetében. Akár egyszerű faforgács lapot szeretne valaki, akár dekorációs célokra készült laminált lemezt, a Kronowood márka mindezt lehetővé teszi. Bútorlapokon kívül laminált padlót és falburkoló lapokat is választhatunk a Kronowood márka választékából, mely a bútorlap márkák közül vezető márka szerepét tölti be.

Falco


A bútorlap márkák közül a Falco bútorlapok is igen népszerűek napjainkban. Bár termékválasztékuk nem olyan széles, mint a Kronowood márka termékei, ellenben ár-érték arányuk igen megfelelő a felhasználók számára. Laminált faforgácslap, rétegelt lemez, vagy konyhai munkalapok tekintetében nagyon jó minőségű alapanyagot prezentál a Falco márka. Természetesen, saját színválasztékkal rendelkezik.

Egger


Bútorlap márkák közül az Egger igen közismert. Termékskálájukon megtalálhatók a laminált lapok, dekoritlemezek, munkalapok, asztallapok és még sok más. Színek tekintetében a fehér alapszíneken túl népszerűek a fantázia színek, valamint a faerezetes mintázatú lapok. Természetesen, az Egger márkának is saját színskálája van, mint a többi márkának a bútorlap márkák között.